لیست اختراعات سجاد صادقی


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 3
تاریخ اظهارنامه: 1397/05/16
مالک/مالکان: آقاي سجاد صادقي
تاریخ ثبت: 1398/04/04
مخترع/مخترعان: سجاد صادقي
خلاصه اختراع:

عنوان اختراع سيستم مكمل هوزينگ دريچه گاز خودروهاي انژكتوري جهت ارتقاء قابليت مانيفولد هوا عنوان اختراع ادعايي مي باشد . Monifold sucker system of injection fuel system to discharge cabin air of cars زمينه فني اختراع زمينه فني اختراع مربوط به مكانيك خودرو مي باشد . مشكل فني ، اساس راه حل ارائه شده و كاربردهاي اصلي اختراع - تعريف مشكل فني مانيفولد هواي خودروهاي انژكتوري به علت افت فشار ناشي از حركات پيستون داراي خلاء مي باشد كه از مكش ناشي از اين خلاء در مواردي همچون رابط فشار شكن ريل سوخت ، سيستم كنيستر بنزين و سيستم بوستر ترمز و سيستم هوزينگ دريچه گاز استفاده مي گردد و اين سيستم هاي متنوع نامبرده در موقعيت هاي متنوعي از مانيفولد هوا نصب مي گردند اين امر باعث مي گردد فضاي اطراف مانيفولد هوا اشغال شده و در حين تعميرات خودرو با مشكلاتي مواجه شويم و هچنين اين مورد باعث مي گردد به علت موقعيت هاي مختلف مانيفولد هوا ، ساخت مواضع و موقعيت ها جهت نصب تجهيزات داراي پروسه پيچيده اي شود و طراحي و توليد آن به سختي انجام پذيرد . - اساس راه حل ارائه شده اساس راه حل براي مشكل فني طراحي و ساخت محفظه كنترل خلاءمي باشد تا بتواند با خلاء توليد شده در مانيفولد هوا را مديريت نموده و با انشعابات اصلي و فرعي سيستم هاي تحت عمل مانيفولد هوا را پوشش دهد . - كاربردهاي اصلي اختراع از اين سيستم مي توان در كليه خودروهاي انژكتوري استفاده نمود . - مقصود اختراع مقصود اختراع طراحي و ساخت سيستمي جهت مديريت خلاء ناشي از افت فشار مانيفولد هوا مي باشد تا بتواند سيستم هاي تحت امر مانيفولد هوا را پوشش داده و پروسه ساخت مانيفولد هوا و همچنين تعميرات جانبي مانيفولد هوا را راحت تر سازد . برجستگي هاي تكنيكي اختراع 1- استفاده از تكنولوژي ساده و كاربردي و كارآمد 2- قابليت استفاده در خودروهاي انژكتوري بدون لحاظ تعدد سيلندر ها و حجم هاي متنوع 3- قابليت ساخت آسان و تعمير و عيب يابي كم هزينه

تاریخ ثبت: 1398/11/07
خلاصه اختراع:

طي دهه‌هاي اخير با وجود موفقيت‌هايي در زمينه كنترل و پيشگيري از بيماريهاي واگير، ميزان بروز و شيوع بيماريهاي واگير بطور قابل توجهي افزايش يافته است. در اين بين در برخي كشورها سرطان بعد از بيماريهاي قلبي-عروقي دومين علت مرگ و مير به شمار مي‌رود. سرطان در ايران بعد از بيماريهاي قلبي-عروقي و حوادث سومين علت مرگ و مير است. در اين ميان شيوع سرطان سينه حدود يك سوم از تمامي سرطانهاي زنان را تشكيل مي‌دهد و دومين سرطان شايع بعد از سرطان ريه و شايع‌ترين علت مرگ و مير ناشي از سرطان در بين زنان است. سرطان سينه شايع‌ترين بدخيمي زنان در سراسر دنياست و بروز سرطان سينه در زنان ايراني رو به افزايش است و تشخيص زودهنگام اين سرطان نقش بسزايي در درمان اين بيماري خواهد داشت. با توجه به هزينه‌ي بالاي تصويربرداري MRI و خطرات بالقوه در عكس برداري X-Ray نياز به روشي جايگزين با دقت زياد و اطمينان پذيري بالا مورد نياز است. در اين طرح با استفاده از امواج مايكروويو كه بسيار كم خطرتر از امواج X-ray هستند تصوير مقطعي از سينه بدست مي‎آيد كه مي‌تواند به عنوان هشداري براي وجود تومورهاي سرطاني مورد استفاده قرار گيرد. همچنين با توجه به تصوير بدست آمده مي‌توان محل تومور سرطاني را با دقت مناسبي گزارش نمود كه مورد استفاده‌ي پزشكان در درمانهاي آتي قرار گيرد. سيستم فوق قابليت تجاري سازي بالايي دارد زيرا هزينه تمام شده براي آن بسيار پايين تر از سيستم هاي تصويربرداري پزشكي و ساير روش هاي تصويربرداري مايكروويوي است. در اين سيستم كه اولين سيستم تصويربرداري براي تشخيص سرطان سينه در سطح كشور است، از يخت افزارهاي ساده و ارزان استفاده شده است كه براي رويكرد كلينيكي مناسب هستند. همچنين اين سيستم قابليت تشخيص تومور در انواع بافت هاي سينه را دارا است و ميتواند تومور را در مراحل ابتدايي تشكيل كه ابعادي در حدود 3 ميلي متر دارد، تشخيص و مكان يابي دقيق كند.

تاریخ اظهارنامه: 1401/11/19
مالک/مالکان: آقای سجاد صادقی
تاریخ ثبت: 1402/02/31
مخترع/مخترعان: سجاد صادقی
خلاصه اختراع:

دستگاه حاضر مي تواند بطري هاي پلاستيكي نوشابه و آب معدني را بعد از عبور از زير يك تيغ به ريسمانهايي با عرض 1 ميليمتر تبديل كرده و بعد از جمع آوري نوارها در شاسي هاي فلزي و حرارت دادن آنها در ماكروفرهاي مخصوص به مدت نيم ساعت، (جهت صاف شدن نوارها)، آنها را در طول هاي 20 سانتي متري برش داده و در مرحله بعد ا ين نوار ها را با دستگاه پرس در دسته هاي چوبي پرس و ميخكوب مي نماييم تا در نهايت اين زباله ها به تي و جاروهاي مويي و فنس هاي پلاستيكي تبديل شود. اين دستگاه علاوه بر اينكه مشكل جاگير بودن بطري هاي پلاستيكي را حل كرده، آنها را به چرخه صنعت بر ميگرداند تا در توليد محصولات مفيد استفاده شوند. زمينه فني اختراع دستگاه ، توليد تي و جارو از بطري مي باشد و جهت بالا بردن سرعت از دينام برقي جهت چرخاندن شاسي هاي فلزي و تبديل بطري به نوار پلاستيكي استفاده شده است.

موارد یافت شده: 3